Mit navn er Andreas Thørring Bastrup. Jeg er 24 år og studerer
kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Jeg er lige nu på jagt efter en udfordrende og interessant praktikplads, som kan give mig endnu mere praktisk erfaring. Mine snart 2,5 år på journalisthøjskolen har lært mig, hvordan jeg bedst muligt formidler på forskellige platforme, hvordan jeg udarbejder kommunikationsstrategier og hvordan jeg kombinerer det skrevne ord med de strategiske overvejelser.

Mit tredje semester brugte jeg i praktik hos Danish Design Restaurants, som er ansvarlig for driften af Kählers restauranter, Nordisk Spisehus og Aarhus Central Food Market. Her fik jeg mulighed for at styrke mine kommunikative egenskaber og prøve kræfter med kommunikationsfaget i praksis. Derfor er jeg også klar til endnu engang at kaste mig ud i praktikken, og det bliver med en rygsæk fuld af kompetencer, strategisk tænkning og gå-på-mod!

Hvorfor ansætte mig som praktikant?

18 år som spejder, et års arbejde i England, to sabbatår, op til flere studierelevante jobs, en kærlighed for at lære nye ting, stort overblik og evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer, tidligere praktikant hos Danish Design Restaurants – virksomheden bag Kählers restauranter, stor interesse for online kommunikation og et altid godt humør og gå-på-mod…

I skal ansætte mig, fordi I ikke kan lade være.